september 23, 2009

Liimi jälgede eemaldamine ja liimimine 23.09.2009

Ahoi, kõik huvilised!

Tänasel kaunil kolmapäevasel õhtul oleme jälle jõudnud SAKi kontorisse. Seoses käimas oleva koosolekuga (teemaks sügisekskursioon) on meid üsna mitu: Karine, Tõnu, Priit, mina ning huvilised Maarja ja Joel.



Päeval toimetasid Mari-Liis ja Joonas päikesepaneelide infotabloo kallal- mõtlesid ja joonestasid (nagu tipikatele kombeks- joonlaud ühes käes, pliiats teises). Ning esimene variant on paberil! Juhhei! Homme läheb meie usin Priit taaskord Plundi juurde.

Enne koosoleku algust puhastasime eelmisel nädalal liimitud päikesepaneeli "pigist" ehk superliimist. Kes noaga, kes atsetooniga (taaskord kõik uksed ja aknad avatud). Tasapisi valmistume ka teise ja kolmanda paneeli liimimiseks.

Eelmises sissekandes unustasin mainida, et kontorisse on jõudnud ka midagi suurt. Midagi nii suurt, et osa peab lausa ukse taga olema. Siinkohal olgu mainitud, et räägin päikesepaneelide alusraamidest. Raamide peale kinnitame õige nurga all meie ilusad päikesepaneelid. Raamide projekteerimine toimus Tõnu ja Reinu koostöös.



Samal ajal kui meie siin arutame (ja mina kirjutan), siis Priit viilib. Sõna otseses mõttes viilib. Ja ma kahtlustan, et ta viilib minu eelmise nädala asju üle. Proovin seda mitte isiklikult võtta... Käisin just Priidu kõrval ja õppisin õigesti viilima (vähemasti teoorias). :)



Kaia jõudis kontorisse ja teeb teed. Koosolek jätkub.
Rein saabus (ja ilma fotokata! ai-ai-ai). Õnneks ei unustanud ta ennast maha.
Ja Heigo jõudis nüüd samuti. Hakkas teine kohe usinasti kaablite pingelangu arvutama.

Sisetunne ütleb, et täna saavad kõik kolm paneeli endale uued alumiiniumist U-profiiliga raamid.

Kirjutamiseni!

2 kommentaari:

  1. Mil päikesepaneel saab valmis hakkate saama tasuta elektrit...See on väga oluline:)))sest minu arvates see on esimene samm teel rajamaks uut ja paremat ühiskonda mida on kirjeldatud www.thevenusproject.com

    Tervitustega,
    elektritsaabtasuta.blogspot.com

    VastaKustuta
  2. On olemas kolm toredat asja mis toob inimesed tagasi küladesse ja täidab kõik külad lastega,ning annab kõigile tööd:
    1.TASUTA ELEKTER-taastuvenergia seadmetel peale tasuvusaja möödumist hakkab jooksma tasuta elekter.Majanduskomisjon andis rohelise tule tasuta elektrile s.o. iga mees võib asetada oma maja või ühistu maja katusele katuseharja elektrituuliku ja siis tasuvusaja möödudes hakkab jooksma tasuta elekter...
    Majanduskomisjon andis rohelise tule elektrituru avamisele http://www.e24.ee/?id=200694
    Iga mees võib ise ehitada katuseharja elektrituuliku,materjalide kulu on köömes-vaata www.otherpower.com
    2.PEAAEGU TASUTA ELAMUD(TALUD)-talgute korras ehitatud majad päästavad meie inimesi pangaorjusest,vaata www.savikodu.pri.ee
    3.TASUTA JURIIDILINE ABI:http://innojairja.blogspot.com/2009/12/pakun-tasuta-juriidilist-abi.html
    http://innojairja.blogspot.com/2009/12/rootsi-pangad-liigkasuvotjad.html

    VastaKustuta