märts 13, 2010

TTÜ organisatsioonide ümarlaud

Eile toimus Glehni lossis esimene TTÜ organisatsioonide ümarlaud, kus lisaks Tõnule ja Aivarile SAK-ist oli kohal veel pea nelikümmend osalejat erinevatest TTÜ tudengiorganisatsioonidest. Esinduse poolt korraldatud ümarlaua peamisteks teemadeks oli aastatoetuste konkursiga seotud küsimused, tudengite nõustamine TTÜs ja organisatsioonide ideed kuidas TTÜs luua ühtne ja aktiivneüliõpilaskond. 

Kuidas jagatakse raha TTÜ tudengiorganisatsioonidele? Miks jõuab TTÜ raha läbi esinduse, organisatsiooni tagasi TTÜ kassasse? Milliseid organisatsioone toetatakse ja mis tingimustel? Need olid mõned küsimused, mis said vastatud. Vihjena võib lisada, et eeskirjade järgi saab TTÜ ÜE toetada endiselt kõike, teadusest kuni xxx-ni:) Õnneks on TTÜ tudengid seni püsinud mõistuse piires ja otsinud ÜE kaudu toetust viisakate ja igati asjalike projektide korraldamiseks. 

Teema, kuidas aktiveerida tudengeid, kujunes ideedemänguks, mida teha tudengkonna 90. juubelil, mille üritused hakkavad pihta juba sellest sügisest. Suurimad mõtted, mis jäid kõlama oli TTÜ tudengite ühine kruiis suunal Tallinn-Helsingi-Stockholm, erinevad konkursid ja stiilipeod ning klassikalise kunsti toomine tudengile kätte ülikooli.

Peale viite tõsist töötundi järgnes meelelahutuslik osa, mille käigus toimus üks korralik tants ja tagaajamine. ÜE poolt algatatud mängu kestel killiti SAK Mäeringi poolt ja ega muud polegi lisada, kui kinnas on visatud ja ootame revanši:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar